Kedves érdeklődő!
Üdvözöljük a Moson-Stop Autósiskola honlapján!

Tóth Zoltán vagyok, az iskola vezetője, 1978 óta foglalkozom gépjárművezető-képzéssel. Autósiskolánk 2006-óta működik a jelenlegi felállásban, de kollégáimmal már azelőtt is jó nevű autósiskoláknál gyakoroltuk az oktatói szakmát. Kezdetben két fővel indult az oktatás, de mára az igényeknek megfelelően több oktatóval állunk az Önök rendelkezésére.
Évente 100 fő körüli gépjárművezető jelentkezőt képezünk ki, azonban a mennyiség sosem mehet a minőség rovására. (Pl. vezetéskor egy időben nem ültetünk össze több tanulót az oktatás során.)
Elméleti vizsgázóink eredményessége jó. Az elméleti képzés projektoros kivetítő segítségével történik. A tanulóknak lehetőséget biztosítunk korlátlan számítógépes gyakorlásra.
Meggyőződésünk, hogy csak a jól megalapozott tudás és a lelkiismeretes felkészítés garantálja az Ön és családja biztonságát az elkövetkezendő "autós évei" alatt. Tanulóink jelentős része ma már ajánlásra jön hozzánk, ami nagy örömünkre szolgál. Ha ismerőse, rokona, barátja nálunk tanult és szerezte meg vezetői engedélyét, majd megelégedéssel nyilatkozott, vegye ígéretnek, hogy Ön is hasonló kiszolgálásban részesül a Moson-Stop Autósiskolában!

Kérjük, tiszteljen meg bizalmával!

Üdvözlettel: Tóth Zoltán, iskolavezető

Vezessünk együtt, tanuljunk együtt!